banner



Σεισμοσ Κινα / Σεισμοσ Κινα : Κορονοϊός: Οι Αμερικανοί παίκτες - Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth.

Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο .

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Τα πάντα έπαθαν ψυχικό κλονισμό από το σεισμό στην Κίνα
Τα πάντα έπαθαν ψυχικό κλονισμό από το σεισμό στην Κίνα from www.newsit.gr
Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Ενας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον . Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο .

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Το μέγεθος του σεισμού καταγράφηκε αρχικά στους 6 βαθμούς πριν το usgs αναθεωρήσει προς τα πάνω το μέγεθος της δόνησης. Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Ενας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον . Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της .

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Ενας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον .

Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Σεισμοσ Κινα : Σεισμός στην Κίνα: 13 νεκροί και ζημιές σε
Σεισμοσ Κινα : Σεισμός στην Κίνα: 13 νεκροί και ζημιές σε from www.newsit.gr
Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Ενας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 .

Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα.

Ενας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον . Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth. Το μέγεθος του σεισμού καταγράφηκε αρχικά στους 6 βαθμούς πριν το usgs αναθεωρήσει προς τα πάνω το μέγεθος της δόνησης. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν.

Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας.

Το μέγεθος του σεισμού καταγράφηκε αρχικά στους 6 βαθμούς πριν το usgs αναθεωρήσει προς τα πάνω το μέγεθος της δόνησης. Τα πάντα έπαθαν ψυχικό κλονισμό από το σεισμό στην Κίνα
Τα πάντα έπαθαν ψυχικό κλονισμό από το σεισμό στην Κίνα from www.newsit.gr
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Ενας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον . Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή .

Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες.

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ανακοίνωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 5,4 ρίχτερ, όμως το κινεζικό σεισμολογικό κέντρο έκανε λόγο . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth. Ενας σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και τον . Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Το μέγεθος του σεισμού καταγράφηκε αρχικά στους 6 βαθμούς πριν το usgs αναθεωρήσει προς τα πάνω το μέγεθος της δόνησης.

Σεισμοσ Κινα / Σεισμοσ Κινα : Κορονοϊός: Οι Î'μερικανοί παίκτες - Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth.. Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή σαντζί της κίνας. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 .

0 Response to "Σεισμοσ Κινα / Σεισμοσ Κινα : Κορονοϊός: Οι Αμερικανοί παίκτες - Ελαφρύς σεισμός μεγέθους 4.5 at 116 km depth."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel